Privat pasningsordning for 0-3 år centralt i Herfølge


Anbefalinger

Bedre pasning findes ikke! Hjertevarme, dygtige og omsorgsfulde Mia.

Vi har vores datter i privat pasningsordning hos Mia og tumlingerne, hvor vi trygt aflevere hver morgen. Vores datter stor trives og elsker hverdagen hos Mia. Mia er fuld af varme, omsorg, glæde og tryghed. Hos Mia bliver man altid mødt med et smil og børnene er i centrum fra vi træder ind af døren. Der bliver sunget, danset, cyklet ture, nydt naturen, leget i haven og på byens bedste legepladser hvor de også mødes med de andre private dagplejere så børnene bliver socialiseret på tværs, arrangeret forskellige mærkedage så som fastelavn mm. Når børnene har fødselsdag bliver dette også fejret, og tilmed med en gave præcis som til jul - noget hun slet ikke behøver men gør af hjertelighed. Bedst af alt er dog den omsorg Mia drager for dit barn. Mia møder børnegruppen præcis hvor de er i deres udvikling og laver aktiviteter matchende denne. Vi bliver hver dag overrasket over hvor mange nye ting vores datter lære. Vi får nærmest dagligt sendt billeder og sms’er fra dagen, det synes vi er virkelig dejligt og trygt. Mia laver utrolig dejlig, varieret og lækker mad til børnene. Hun servere, hvis muligt, økologisk og tager gerne højde for eventuelle allergier mv. Mia er meget omsorgsfuld og giver børnene masser af kærlighed, knus og kys i hverdagen. Noget vi og specielt vores datter vil komme til at savne hver dag når hun til Maj drager videre i børnehave. Mia har sat et stort spor i vores hjerter, givet vores datter styrke og robusthed til at komme videre i livet - det er vi hende evigt taknemmelig for. Derfor er det med kæmpe glæde at vores lille søn starter hos Mia til juni - det betyder simpelthen så meget for os at også han får så dejlig, omsorgsfuld og tryg start på “hverdagslivet”. Af hjertet TAK Mia!

De bedste hilsner fra Kenneth og Christina Jessen.


Anbefaling

Mia og Tumlingerne var det helt rigtige sted for vores lille og generelt utrykke pige! fra 10 mdr. og til 3,5 år gik vores datter hos Mia, som formåede hvad ingen andre havde gjort før, nemlig inden for få dage at gøre vores datter så tryg at hun uden videre kunne afleveres og hun var dermed kørt ind i dagplejen på 3 dag. Mia er det mest kærlige, og hjertevarme menneske jeg noglesinde har mødt. Vi er evigt og dybt taknemmelige for at vi fandt lige præcis hende til at passe vores datter. Hun har uden tvivl haft en kæmpe indflydelse på vores datters generelle trivsel og tryghed. 

Jeg kan kun varmt anbefale Mia og Tumlingerne til alle der måtte spørge! Man er heldig, hvis man får en plads hos hende, og ens barn er uden tvivl sikret det absolut bedste sted at være med den mest fantastiske dagplejemor!

Jeanette og Morten